LOKALER MED PLASS TIL ALLE!

På MAD at BAR kan du nyte godt selskap i en gjestfri atmosfære. Menyen byr på det beste fra det amerikanske kjøkken, der vi har modernisert favoritter som lobster roll, mini tacos, flatbread og Tomahawk.

I sommermånedene har man også mulighet til å leie vår takterrasse med utsikt over Oslo og fantastiske solforhold. Dette gir perfekt utgangspunkt for årets sommerfest med jobben.

Restauranten

Hovedrestauranten i første etasje strekker seg over to etasjer, med blant annet eget Chambré, mezzanin og uteservering på gateplan ved Akerselva.

Kapasitet::
150 sitteplasser
300 ved mingling.

Takterrassen

Takterrassen har fantastiske solforhold med utsikt over hele Oslo, og er åpen i sommermånedene (mai - sept.). Vår takterrasse ble nylig renovert med bl.a. nytt møblement, utvidet området og pergola.

Kapasitet:
150 sitteplasser
200 ved mingling

A/V & teknikk

Vi har lyd- og lysanlegg som en del av lokalet, men vi kan også leie inn ekstra utstyr som TV-skjermer, prosjekter o.l.

Utstyr:
Lys & lydanlegg
Mikrofoner

Mat

Vår meny tar inspirasjon fra det suksessrike amerikanske kjøkkenet, der vi har modernisert favoritter som lobster roll, mini-tacos, flatbread og Tomahawk.

Velge mellom en minglemeny eller selskapsmeny.

Drikke

Hva med å gi gjestene en hyggelig velkomstdrink, og en passende drikke-meny til din mingle- eller selskapsmeny?

Gi oss beskjed hva dere ønsker ift. deres budsjett, og vi gir dere enkle men gode valg, så det blir hyggelig for deg og dine gjester.

Skreddersydd

Vi vet at ingen arrangement er like, og du kan være trygg på at vi har erfaringen som skal til for at du og dine gjester får en hyggelig opplevelse!

Ta kontakt med oss, og få den hjelpen du trenger for et sukressrikt arrangement!

passer for alle ARRANGEMENT:

Jenter på uteservering

Teambuilding & AW

Lokalene på MAD at BAR er perfekt for team-building, after-work eller andre minglefester. I våre lokaler har vi bordoppstilling med stående- og runde  bord som inviterer gjestene til å enkelt gå mellom bordene og delta i samtalene (naturligvis med noe godt i glasset). I sommermånedene får du ikke en bedre følelse enn utsikten over Oslo fra vår takterrasse!

 

Menyen på MAD at BAR er skapt for minglestemningen med nydelige småretter som mini-tacos, lobster rolls, pimientos de padron, raw-bar m.m. Drikkemenyer tilpasses naturligvis maten eller andre ønsker man måtte ha.

Kick-off & produktlansering

En vellykket kick-off og produktlanseringer krever ikke bare gode presantører og motivasjonstalere. Du trenger også lokaler som er levende, lyse og som gir gjestene muligheten til å oppleve noe mer rundt seg, slik at man ikke mister konsentrasjonen.

 

Lokalene på MAD at BAR er over flere etasjer og gir gjestene rom til å bevege seg, i tillegg til å ha et uteområde på bakkenivå og takterrasse (i sommermånedene).

 

Her tilrettelegger vi også minglemenyer, gode drikke-alternativer og en atmosfære som gir gjestene en behagelig opplevelse.

Sommerfest

Like viktig som årets julebord er (selvfølgelig) årets store sommefest. Her bør du velge et lokale som byr på noe mer enn kun hvite duker og vinglass. Det er tross alt det siste sosiale man gjør med dine kolleger, før sommeren trer inn for fullt!

 

På MAD at BAR får du tilgang til en solrik takterrasase med utsikt over Oslo, selskapsmeny med inspirasjon fra det latin-amerikanske kjøkkenet og gode cocktails servert utover de sene kveldene.

 

Og ønsker du sette prikken over i-en kan du alltid snakke med oss, hvis du trenger hjelp med å skaffe underholdning for kvelden.

Ta kontakt med oss

Fyll ut vårt event-skjema, og vi vil ta kontakt med dere ila. 24 timer!

Gå til skjema